Over ons

Met onze ervaring van ruim 10 jaar weten we precies wat je lichaam nodig heeft. Onze masseuses kunnen je daarom precies vertellen welke massage het meest geschikt is voor jouw lichaam om stress gerelateerde klachten en pijn te verhelpen.
Maar ook kun je bij ons genieten van een ontspannende massage om lichaam en geest in balans te brengen.

Onze missie is om je te helpen bij het verlichten van pijn en spanning en om je te laten ervaren hoe in relatief korte tijd het lichaam weer vitaal en vol energie te krijgen is.

Onze massagesalon is gevestigd in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer), vlakbij de luchthaven en enkele grote hotelketens.

Diamant Wellness en massage beschikt over een fijne entree ruimte op de begane grond en vijf massageruimtes op de eerste verdieping.
Hierbij zijn een aantal kamers voorzien van een matras op de grond voor de echte traditionele Thaise Massage. In de andere kamers bevinden zich twee persoons bedden voor de meer ontspannende massages.
Daarnaast hebben we ook nog een kamer met hemelbed die voornamelijk gebruikt wordt voor een romantische massage te samen met je partner of vriend(in).

Voor en na de behandeling is er gelegenheid tot douchen en na afloop kun je ook nog even gezellig na kletsen in onze eetkeuken waar desgewenst je ook nog even kunt nagenieten van een drankje en Thais hapje.

Wij verwelkomen u graag in onze salon.

Met vriendelijke groet,

Diamant Wellness & Massage Team

Afspraak maken